Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Team Tyreke D Young Fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maddix met een harde bal richting middenveld. Priestley kopt de bal weg. Davis rent richting de bal. Davis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Harris onderschept slim de pass. Harris probeert naar een medespeler te passen. Daar is Simpson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davis is nu in balbezit. Davis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ricketts met een sublieme pass. Davis controleert de bal met de borst. Davis probeert naar een medespeler te passen. Howell rent richting de bal. Howell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Tyreke - D Young Fc 1:0

27e minuut.
Dean probeert de bal aan de voet te houden. McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Priestley. Priestley krijgt een gele kaart. McCallum raakt geblesseerd tijdens het duel. Phillips zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Ricketts rent richting de bal. Ricketts geeft een hoge lob. Davis heeft problemen om de bal te vangen. Howell rent richting de bal. Howell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
McCallum met een sublieme pass. Dean is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stewart. Stewart krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Priestley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Priestley rent richting de bal. McCallum onderschept slim de pass. McCallum speelt de bal door. Dean rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Tyreke 50%, D Young Fc 50%.
Dream Team Tyreke - D Young Fc 1:0

47e minuut.
McDonald geeft de bal voor. Inworp. Stephenson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davis is nu in balbezit. Davis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Doeltrap. Maddix trapt de bal weg. Priestley kopt de bal weg. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Dixon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McCallum is nu in balbezit. McCallum haalt uit met een fantastische trap. Griffiths probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sewell is nu in balbezit. Sewell geeft de bal voor. Inworp. Stephenson met de inworp. McCallum geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Davis kopt de bal weg. Ricketts probeert de bal aan de voet te houden. Whitmore begaat een overtreding. Ricketts raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ricketts kan niet meer verder spelen. Butler komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Butler met de inworp. Davis is nu in balbezit. Harris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Davis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Davis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Tyreke 60%, D Young Fc 40%.
Dream Team Tyreke - D Young Fc 1:0