Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jnr. united djjjjjj
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Lawrence, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stewart rent richting de bal. Lawrence maakt een afschuwelijke overtreding. Lawrence krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Langley geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simmonds met een snelle inworp. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Earle met een sublieme pass. Simmonds geeft de bal voor. Crawford rent richting de bal. Sawyers onderschept slim de pass. Sawyers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jnr. united - djjjjjj 0:1

25e minuut.
Klungelig pakt Hyde de bal. Simmonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmonds met een sublieme pass. Boyd is nu in balbezit. Boyd haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Maddix geeft de bal voor. Lawrence kopt de bal weg. Ziadie rent richting de bal. Ziadie haalt uit met een fantastische trap. McCallum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jnr. united - djjjjjj 1:1

34e minuut.
Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie rent richting de bal. Crawford onderschept slim de pass. Lawrence rent richting de bal. Lawrence haalt uit met een fantastische trap. McCallum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Stewart met de inworp. Daar is Simmonds, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simmonds geeft de bal voor. Boyd is nu in balbezit. Boyd draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Stewart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maddix is nu in balbezit. Maddix speelt de bal door. Ziadie rent richting de bal. Ziadie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Scarlett rent richting de bal. Scarlett passt de bal in één keer door. Crawford is nu in balbezit. Crawford geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jnr. united 57%, djjjjjj 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jnr. united - djjjjjj 1:1

46e minuut.
Maddix geeft de bal voor. Scarlett kopt de bal weg. Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie schiet op doel. McCallum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jnr. united - djjjjjj 2:1

53e minuut.
Crawford onderschept slim de pass. Stewart verovert de bal door een tackle van achteren. Stewart passt de bal met de wreef. Boyd rent richting de bal. Boyd draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde onderschept slim de pass. Hyde passt de bal in één keer door. Ziadie rent richting de bal. Ziadie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Scarlett geeft de bal voor. Inworp. Priestley met een snelle inworp. Byfield rent richting de bal. Byfield geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jnr. united 43%, djjjjjj 57%.
Jnr. united - djjjjjj 2:1