Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aka40 mawuy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Lisbie is nu in balbezit. Powell is nu in balbezit. Powell probeert naar een medespeler te passen. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Green geeft een lange en hoge pass. Dawkins heeft problemen om de bal te vangen. Dawkins probeert naar een medespeler te passen. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Fuller is nu in balbezit. Powell onderschept slim de pass. Powell probeert naar een medespeler te passen. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
McCallum onderschept slim de pass. Crawford met een sublieme pass. Moore kopt de bal weg. Klungelig pakt Creary de bal. Creary schiet op doel. Crawford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Johnson geeft een lange en hoge pass. McCallum kopt de bal weg. Powell probeert de bal aan de voet te houden. Fuller is nu in balbezit. Fuller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aka40 - mawuy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aka40 54%, mawuy 46%.
aka40 - mawuy 1:0

61e minuut.
Powell probeert naar een medespeler te passen. Green is nu in balbezit. Johnson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Green raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Green kan niet meer verder spelen. Earle komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aka40 55%, mawuy 45%.
aka40 - mawuy 1:0