Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rockvile fc portland
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Davis passt de bal in één keer door. Maddix bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddix passt de bal in één keer door. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Maddix is nu in balbezit. Crawford onderschept slim de pass. Crawford passt de bal in één keer door. Francis is nu in balbezit. Francis haalt uit met een fantastische trap. Thomas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
rockvile fc - portland 0:1

24e minuut.
Ziadie verovert de bal door een tackle van achteren. Nelson is nu in balbezit. Nelson geeft een lange en hoge pass. Neil is nu in balbezit. Neil schiet op doel. Hyde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rockvile fc - portland 1:1

29e minuut.
Nelson met een snelle inworp. Hyde geeft een hoge lob. Nelson is nu in balbezit. Francis onderschept slim de pass. Francis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Ziadie geeft een hoge lob. Crawford rent richting de bal. Davis begaat een overtreding. Davis krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Moore trapt de bal weg van het doel. Hyde met een sublieme pass. Klungelig pakt Maddix de bal. Francis rent richting de bal. Francis schiet op doel. Thomas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rockvile fc - portland 1:2

42e minuut.
Dawkins is nu in balbezit. Burton rent richting de bal. Dawkins begaat een overtreding. Dawkins krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rockvile fc 51%, portland 49%.
rockvile fc - portland 1:2

52e minuut.
Dawkins speelt de bal door. Francis rent richting de bal. Dean rent richting de bal. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Burton is nu in balbezit. Burton geeft een hoge lob. Willams kopt de bal weg. Francis is nu in balbezit. Francis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Nelson met de inworp. Maddix bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddix speelt de bal door. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid rent richting de bal. Nelson begaat een overtreding. Nelson krijgt een gele kaart. Reid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reid zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hyde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rockvile fc 47%, portland 53%.
rockvile fc - portland 1:2