Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D Young Fc Jnr. united
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Byfield met de inworp. Harris rent richting de bal. Harris passt de bal in één keer door. Lawrence rent richting de bal. Lawrence schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Waugh geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stephenson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. McCallum geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
McCallum onderschept slim de pass. McCallum passt de bal met de wreef. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean rent richting de bal. Dean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Maddix onderschept slim de pass. Lawrence rent richting de bal. Maddix speelt de bal door. Daar is Ziadie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziadie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hyde is nu in balbezit. Phillips verovert de bal door een tackle van achteren. Phillips probeert naar een medespeler te passen. Dean is nu in balbezit. Dean schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Daar is Harris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawrence is nu in balbezit. Ziadie is nu in balbezit. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Phillips onderschept slim de pass. Phillips probeert naar een medespeler te passen. Dean rent richting de bal. Dean haalt uit met een fantastische trap. Gardner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Waugh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hyde rent richting de bal. Dixon met een sublieme pass. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean haalt uit met een fantastische trap. Gardner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D Young Fc - Jnr. united 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D Young Fc 60%, Jnr. united 40%.
D Young Fc - Jnr. united 1:0

55e minuut.
Priestley geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stephenson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McCallum rent richting de bal. McCallum geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hyde probeert naar een medespeler te passen. Lawrence rent richting de bal. Lawrence haalt uit met een fantastische trap. Davis probeert de bal aan de voet te houden. Maddix werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
D Young Fc - Jnr. united 1:1

85e minuut.
Phillips probeert naar een medespeler te passen. McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. McCallum passt de bal zonder na te denken. Dean is nu in balbezit. Dean schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gardner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D Young Fc 54%, Jnr. united 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
D Young Fc - Jnr. united 1:1