Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Team Tyreke djjjjjj
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


28e minuut.
Earle rent richting de bal. Scarlett onderschept slim de pass. Scarlett geeft een lange en hoge pass. Boyd heeft problemen om de bal te vangen. Boyd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Tyreke - djjjjjj 0:1

43e minuut.
Earle geeft een lange en hoge pass. Stephenson kopt de bal weg. Klungelig pakt Crawford de bal. Davis is nu in balbezit. Davis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Tyreke 55%, djjjjjj 45%.
Dream Team Tyreke - djjjjjj 0:1

49e minuut.
Simmonds kopt de bal weg. Boyd heeft problemen om de bal te vangen. Stewart rent richting de bal. Boyd onderschept slim de pass. Boyd schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Priestley kopt de bal weg. Davis rent richting de bal. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis is nu in balbezit. Davis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Earle geeft een hoge lob. Sinclair kopt de bal weg. Sewell probeert de bal aan de voet te houden. Boyd rent richting de bal. Boyd haalt uit met een fantastische trap. Daley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Tyreke 45%, djjjjjj 55%.
Dream Team Tyreke - djjjjjj 0:1