Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aka40 portland
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.7 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Whitmore met de inworp. Fuller met een sublieme pass. Francis rent richting de bal. Francis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Crawford kopt de bal weg. Daar is Lisbie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisbie geeft een hoge lob. Fuller rent richting de bal. Fuller draait met de bal, schiet en ... Hyde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hyde speelt de bal door. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lisbie krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Scarlett geeft een hoge lob. Sawyers kopt de bal weg. Crawford is nu in balbezit. Crawford haalt uit met een fantastische trap. Gayle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aka40 - portland 0:1

41e minuut.
Lisbie passt de bal met de wreef. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson onderschept slim de pass. Ferguson geeft een lange en hoge pass. Ziadie verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Whitmore passt de bal in één keer door. Lisbie rent richting de bal. Lisbie passt de bal in één keer door. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aka40 58%, portland 42%.
aka40 - portland 0:1

53e minuut.
Klungelig pakt Butler de bal. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Lisbie de bal. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Nelson onderschept slim de pass. Francis onderschept slim de pass. Francis schiet op doel. Ziadie probeert de bal aan de voet te houden. Hyde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aka40 - portland 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aka40 50%, portland 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aka40 - portland 1:1