Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mawuy rockvile fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Dawkins passt de bal in één keer door. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair verovert de bal door een tackle van achteren. Dawkins rent richting de bal. Dawkins draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Moore probeert naar een medespeler te passen. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins speelt de bal door. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair draait met de bal, schiet en ... Thomas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Davis geeft een lange en hoge pass. Neil rent richting de bal. Neil probeert naar een medespeler te passen. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall draait met de bal, schiet en ... Paal! Crawford maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Crawford probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

24e minuut.
Sinclair speelt de bal door. Burton rent richting de bal. Mendes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Neil kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
mawuy - rockvile fc 0:1

32e minuut.
Maddix onderschept slim de pass. Dawkins onderschept slim de pass. Moore legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dawkins raakt geblesseerd tijdens het duel. Dawkins kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Thomas met een harde bal richting middenveld. Moore kopt de bal weg. Dawkins rent richting de bal. Dawkins draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Powell passt de bal zonder na te denken. Daar is Dawkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawkins draait met de bal, schiet en ... Dean rent richting de bal. Dean geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mawuy 51%, rockvile fc 49%.
mawuy - rockvile fc 0:1

52e minuut.
Nelson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Green zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dawkins is nu in balbezit. Dawkins geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mawuy 43%, rockvile fc 57%.
mawuy - rockvile fc 0:1