Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mawuy D Young Fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Sinclair onderschept slim de pass. Sinclair passt de bal met de wreef. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers rent richting de bal. Sawyers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Powell rent richting de bal. Powell probeert naar een medespeler te passen. Daar is McDonald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Dean draait met de bal, schiet en ... Harris kopt de bal weg. Stephenson rent richting de bal. Stephenson geeft een lange en hoge pass. Harris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dean rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. McCallum passt de bal zonder na te denken. Dean rent richting de bal. Dean draait met de bal, schiet en ... Crawford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mawuy - D Young Fc 0:1

19e minuut.
Phillips controleert de bal met de borst. Powell bereikt de bal nog maar net als eerste. McCallum rent richting de bal. McCallum draait met de bal, schiet en ... Harris probeert de bal aan de voet te houden. Crawford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mawuy - D Young Fc 0:2

25e minuut.
Whitmore geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sawyers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Harris rent richting de bal. Campbell-Ryce onderschept slim de pass. Campbell-Ryce probeert naar een medespeler te passen. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mawuy 45%, D Young Fc 55%.
mawuy - D Young Fc 0:2

52e minuut.
Mendes is nu in balbezit. Stephenson onderschept slim de pass. Stephenson geeft de bal voor. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Harris probeert naar een medespeler te passen. Whitmore rent richting de bal. Met opzet legt Sawyers zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sawyers moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sawyers schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Whitmore is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Harris zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stephenson is nu in balbezit. Stephenson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dean is nu in balbezit. Dean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mawuy - D Young Fc 0:3

73e minuut.
Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Green verovert de bal door een tackle van achteren. Harris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harris krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Powell bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell passt de bal in één keer door. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... Davis probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Harris rent richting de bal. Sinclair onderschept slim de pass. Sinclair met een sublieme pass. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mawuy - D Young Fc 1:3

89e minuut.
Powell speelt de bal door. Green controleert de bal met de borst. Green speelt de bal door. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair draait met de bal, schiet en ... Maddix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mawuy 44%, D Young Fc 56%.
mawuy - D Young Fc 1:3