Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
portland djjjjjj
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Hyde is nu in balbezit. Sawyers onderschept slim de pass. Sawyers passt de bal in één keer door. Boyd rent richting de bal. Boyd draait met de bal, schiet en ... Hyde bokst de bal weg.

6e minuut.
Hyde met een sublieme pass. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson begaat een overtreding. Simpson krijgt een gele kaart. Francis raakt geblesseerd tijdens het duel. Crawford zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Earle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dawkins. Sawyers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sawyers komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
portland - djjjjjj 0:1

25e minuut.
Francis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hyde komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Scarlett geeft de bal voor. Inworp. Sinclair zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Simpson met een sublieme pass. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers probeert naar een medespeler te passen. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd schiet op doel. Hyde bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
McCallum met een harde bal richting middenveld. Sawyers kopt de bal weg. Crawford probeert de bal aan de voet te houden. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: portland 57%, djjjjjj 43%.
portland - djjjjjj 0:1

73e minuut.
Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins probeert naar een medespeler te passen. Dawkins probeert de bal met de borst te controleren. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Willams is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simpson. Willams is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Willams zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Francis rent richting de bal. Francis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Scarlett geeft een hoge lob. Crawford controleert de bal met de borst. Francis onderschept slim de pass. Crawford rent richting de bal. Crawford draait met de bal, schiet en ... McCallum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
portland - djjjjjj 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: portland 61%, djjjjjj 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
portland - djjjjjj 1:1