Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Team Tyreke aka40
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Sewell rent richting de bal. Ferguson verovert de bal door een tackle van achteren. Ferguson passt de bal met de wreef. Francis is nu in balbezit. Francis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Tyreke 55%, aka40 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dream Team Tyreke - aka40 0:0

49e minuut.
Butler is nu in balbezit. Stephenson is nu in balbezit. Stephenson speelt de bal door. Howell rent richting de bal. Howell haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Sawyers rent richting de bal. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers is nu in balbezit. Howell onderschept slim de pass. Howell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly passt de bal zonder na te denken. Howell rent richting de bal. Howell draait met de bal, schiet en ... Gayle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Tyreke - aka40 1:0

71e minuut.
Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore verovert de bal door een tackle van achteren. Whitmore met een sublieme pass. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly geeft een lange en hoge pass. Daley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Earle kopt de bal weg. Klungelig pakt Lisbie de bal. Lisbie met een sublieme pass. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dream Team Tyreke - aka40 1:1

86e minuut.
Lisbie rent richting de bal. Lisbie geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. King met een snelle inworp. Earle geeft een hoge lob. Gayle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Howell springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Tyreke 58%, aka40 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dream Team Tyreke - aka40 1:1