Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rockvile fc Jnr. united
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Dixon met een sublieme pass. Neil probeert naar een medespeler te passen. Hall is nu in balbezit. Hall draait met de bal, schiet en ... Gardner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rockvile fc - Jnr. united 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Lawrence de bal. Nelson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lawrence raakt geblesseerd tijdens het duel. Nelson speelt de bal door. Lawrence legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Neil kopt de bal weg. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Langley zijn tegenspeler op de grond. Langley krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Waugh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neil heeft problemen om de bal te vangen. Neil geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Neil speelt de bal door. Hall is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crawford. Crawford krijgt een gele kaart. Hall is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neil komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Byfield verovert de bal door een tackle van achteren. Byfield passt de bal met de wreef. Lawrence is nu in balbezit. Ziadie is nu in balbezit. Ziadie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Byfield met een snelle inworp. Neil is nu in balbezit. Neil passt de bal zonder na te denken. Hall is nu in balbezit. Hall draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hyde raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Powell komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rockvile fc 36%, Jnr. united 64%.
rockvile fc - Jnr. united 1:0

54e minuut.
Klungelig pakt Maddix de bal. Lawrence probeert naar een medespeler te passen. Ziadie is nu in balbezit. Ziadie draait met de bal, schiet en ... Thomas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rockvile fc - Jnr. united 1:1

56e minuut.
Byfield is nu in balbezit. Burton is nu in balbezit. Byfield geeft een hoge lob. Ziadie rent richting de bal. Ziadie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Crawford probeert naar een medespeler te passen. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence met een sublieme pass. Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
rockvile fc - Jnr. united 1:2

75e minuut.
Dixon geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maddix met de inworp. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rockvile fc - Jnr. united 1:3

78e minuut.
Davis onderschept slim de pass. Powell is nu in balbezit. Davis verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrence verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrence schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rockvile fc 57%, Jnr. united 43%.
rockvile fc - Jnr. united 1:3