Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
portland D Young Fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon onderschept slim de pass. Dixon geeft een lange en hoge pass. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Davis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Harris probeert naar een medespeler te passen. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde begaat een overtreding. Hyde krijgt een gele kaart. Dean is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McCallum met een snel genomen vrije trap. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean onderschept slim de pass. Dean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Nelson is nu in balbezit. Dean rent richting de bal. Nelson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dean raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dean kan niet meer verder spelen. Dias komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Nelson is nu in balbezit. Nelson speelt de bal door. Klungelig pakt McCallum de bal. Crawford rent richting de bal. Crawford haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
portland - D Young Fc 1:0

34e minuut.
Harris heeft problemen om de bal te vangen. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford speelt de bal door. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis haalt uit met een fantastische trap. Maddix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
portland - D Young Fc 2:0

37e minuut.
Hyde probeert naar een medespeler te passen. Francis is nu in balbezit. Francis speelt de bal door. Francis rent richting de bal. Francis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: portland 48%, D Young Fc 52%.
portland - D Young Fc 2:0

46e minuut.
Davis geeft een lange en hoge pass. Francis probeert de bal aan de voet te houden. Francis speelt de bal door. Crawford is nu in balbezit. Crawford schiet op doel. Maddix bokst de bal weg.

52e minuut.
Francis met de inworp. Crawford is nu in balbezit. Harris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Crawford is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Crawford neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde probeert naar een medespeler te passen. Whitmore heeft problemen om de bal te vangen. Crawford is nu in balbezit. Crawford haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: portland 45%, D Young Fc 55%.
portland - D Young Fc 2:0