Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D Young Fc portland
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Whitmore geeft een hoge lob. McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dawkins. Dawkins krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Dawkins geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stephenson met een snelle inworp. McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. McCallum geeft een hoge lob. Hyde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dean is nu in balbezit. Dean draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
D Young Fc - portland 1:0

3e minuut.
McCallum is nu in balbezit. Crawford verovert de bal door een tackle van achteren. Dean rent richting de bal. McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. McCallum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ziadie rent richting de bal. Ziadie geeft de bal voor. Inworp. Dixon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McCallum geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hyde rent richting de bal. Hyde geeft een hoge lob. Simpson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
King geeft een lange en hoge pass. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson maakt een afschuwelijke overtreding. Nelson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D Young Fc 50%, portland 50%.
D Young Fc - portland 1:0

49e minuut.
Francis onderschept slim de pass. Crawford rent richting de bal. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford is nu in balbezit. Crawford haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Willams met een snelle inworp. Crawford geeft de bal voor. Klungelig pakt Whitmore de bal. Francis is nu in balbezit. Francis haalt uit met een fantastische trap. Maddix bokst de bal weg.

57e minuut.
Hyde passt de bal in één keer door. King rent richting de bal. Crawford tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. King wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

83e minuut.
Nelson heeft problemen om de bal te vangen. Hyde rent richting de bal. Hyde geeft een hoge lob. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis haalt uit met een fantastische trap. Davis kopt de bal weg. Hyde rent richting de bal. Hyde schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
D Young Fc - portland 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D Young Fc 54%, portland 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
D Young Fc - portland 1:1