Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
djjjjjj mawuy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Mendes kopt de bal weg. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore speelt de bal door. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Stewart probeert de bal met de borst te controleren. Powell rent richting de bal. Powell speelt de bal door. Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
djjjjjj - mawuy 0:1

18e minuut.
Sawyers rent richting de bal. Sawyers geeft een hoge lob. Boyd rent richting de bal. Boyd haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Simpson geeft een hoge lob. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore speelt de bal door. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair schiet op doel. McCallum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
djjjjjj - mawuy 0:2

28e minuut.
Earle bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce rent richting de bal. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Stewart met een sublieme pass. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers onderschept slim de pass. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Powell geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simmonds met de inworp. Sawyers rent richting de bal. Sawyers schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
djjjjjj - mawuy 1:2

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarlett zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sinclair geeft een hoge lob. Simmonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmonds draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: djjjjjj 64%, mawuy 36%.
djjjjjj - mawuy 1:2

51e minuut.
Powell verovert de bal door een tackle van achteren. Powell probeert naar een medespeler te passen. Sinclair is nu in balbezit. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. McCallum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Sawyers geeft een lange en hoge pass. Crawford kopt de bal weg. Daar is Scarlett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Crawford rent richting de bal. Sinclair verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlett rent richting de bal. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Earle kopt de bal weg. Klungelig pakt Mendes de bal. Sawyers verovert de bal door een tackle van achteren. Sawyers draait met de bal, schiet en ... Crawford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
djjjjjj - mawuy 2:2

72e minuut.
McCallum trapt de bal weg. Moore rent richting de bal. Earle schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moore moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Moore kan niet meer verder spelen. Green komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mendes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sinclair zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Scarlett kopt de bal weg. McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. McCallum geeft een hoge lob. Sinclair rent richting de bal. Sinclair draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: djjjjjj 54%, mawuy 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
djjjjjj - mawuy 2:2