Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aka40 Jnr. united
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Klungelig pakt Fuller de bal. Hyde onderschept slim de pass. Kelly is nu in balbezit. Fuller is nu in balbezit. Fuller schiet op doel. Gardner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Crawford rent richting de bal. Lisbie is nu in balbezit. Lisbie speelt de bal door. Francis is nu in balbezit. Francis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lawrence rent richting de bal. Lisbie onderschept slim de pass. Lisbie geeft een hoge lob. Fuller is nu in balbezit. Fuller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aka40 53%, Jnr. united 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aka40 - Jnr. united 0:0

48e minuut.
Butler is nu in balbezit. Butler geeft de bal voor. Hyde geeft een lange en hoge pass. Ziadie is nu in balbezit. Ziadie schiet op doel. Gayle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Butler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sawyers passt de bal in één keer door. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford begaat een overtreding. Crawford krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Lawrence kopt de bal weg. Butler is nu in balbezit. Butler met een sublieme pass. Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Priestley passt de bal zonder na te denken. Byfield rent richting de bal. Byfield probeert naar een medespeler te passen. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Priestley onderschept slim de pass. Priestley speelt de bal door. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield rent richting de bal. Byfield schiet op doel. Gayle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Byfield met de inworp. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence geeft een hoge lob. Maddix probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ziadie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Waugh probeert de bal aan de voet te houden. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fuller zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fuller naar de kleedkamers voor een vroege douche. Crawford wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

83e minuut.
Lawrence passt de bal zonder na te denken. Hyde rent richting de bal. Hyde speelt de bal door. Lawrence rent richting de bal. Lawrence haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aka40 52%, Jnr. united 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aka40 - Jnr. united 0:0