Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Team Tyreke rockvile fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Priestley probeert naar een medespeler te passen. Daar is Priestley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neil speelt de bal door. Hall is nu in balbezit. Hall haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Stewart rent richting de bal. Stephenson rent richting de bal. Reid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reid krijgt een gele kaart. Howell kopt de bal weg. Priestley rent richting de bal. Neil begaat een overtreding. Neil krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Thomas met een sublieme pass. Davis kopt de bal weg. Priestley is nu in balbezit. Neil onderschept slim de pass. Neil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Tyreke - rockvile fc 0:1

15e minuut.
Maddix bereikt de bal nog maar net als eerste. Priestley verovert de bal door een tackle van achteren. Priestley probeert naar een medespeler te passen. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Howell is nu in balbezit. Howell passt de bal zonder na te denken. Davis is nu in balbezit. Davis verovert de bal door een tackle van achteren. Davis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Griffiths kopt de bal weg. Stephenson rent richting de bal. Stephenson passt de bal met de wreef. Howell is nu in balbezit. Howell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Moore geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Earle met een snelle inworp. Davis is nu in balbezit. Davis geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dream Team Tyreke - rockvile fc 1:1

32e minuut.
Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Neil is nu in balbezit. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil rent richting de bal. Neil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Tyreke 51%, rockvile fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dream Team Tyreke - rockvile fc 1:1

47e minuut.
Moore geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stephenson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Priestley rent richting de bal. Priestley geeft de bal voor. Thomas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Davis met een sublieme pass. Howell heeft problemen om de bal te vangen. Moore is nu in balbezit. Howell onderschept slim de pass. Howell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Howell passt de bal met de wreef. Daar is Davis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howell is nu in balbezit. Howell draait met de bal, schiet en ... Thomas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Tyreke - rockvile fc 2:1

89e minuut.
Priestley heeft problemen om de bal te vangen. Hall rent richting de bal. Priestley rent richting de bal. Neil is nu in balbezit. Neil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Tyreke 55%, rockvile fc 45%.
Dream Team Tyreke - rockvile fc 2:1