Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DAL FC jj ever frass
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Earle trapt de bal weg van het doel. Samuels kopt de bal weg. Lawrence heeft problemen om de bal te vangen. Barrett is nu in balbezit. Barrett draait met de bal, schiet en ... Reid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Kelly verovert de bal door een tackle van achteren. Kelly geeft een hoge lob. Daar is Priestley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Earle neemt vlug de vrije trap. Powell bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels onderschept slim de pass. Barrett rent richting de bal. Barrett schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Earle met een harde bal richting middenveld. Samuels kopt de bal weg. Powell bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett rent richting de bal. Barrett schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DAL FC - jj ever frass 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAL FC 39%, jj ever frass 61%.
DAL FC - jj ever frass 1:0

53e minuut.
Messam probeert naar een medespeler te passen. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels onderschept slim de pass. Samuels schiet op doel. Reid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DAL FC - jj ever frass 2:0

64e minuut.
Kelly kopt de bal weg. Inworp. Scarlett zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samuels rent richting de bal. Samuels geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dean met een sublieme pass. Breakenridge is nu in balbezit. Priestley verovert de bal door een tackle van achteren. Priestley haalt uit met een fantastische trap. Earle maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DAL FC - jj ever frass 2:1

84e minuut.
Samuels passt de bal met de wreef. Breakenridge rent richting de bal. Dean rent richting de bal. Dean draait met de bal, schiet en ... Earle probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAL FC 52%, jj ever frass 48%.
DAL FC - jj ever frass 2:1