Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
st.thomas fc Arsenal 1987
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Campbell-Ryce passt de bal in één keer door. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Powell. Griffiths wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

4e minuut.
Kelly geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hayles met een snelle inworp. Littlejohn is nu in balbezit. Littlejohn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly geeft de bal voor. Daar is Euell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Moore is nu in balbezit. Burton verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moore. Moore krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Dawkins speelt de bal door. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield speelt de bal door. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campbell-Ryce is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Campbell-Ryce zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Moore is nu in balbezit. Moore schiet op doel. Kelly probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: st.thomas fc 45%, Arsenal 1987 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
st.thomas fc - Arsenal 1987 0:0

88e minuut.
Sewell heeft problemen om de bal te vangen. Sewell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sewell. Sewell krijgt een gele kaart. Sewell moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sewell kan niet meer verder spelen. Ekoku komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: st.thomas fc 52%, Arsenal 1987 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
st.thomas fc - Arsenal 1987 0:0