Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal 1987 st.thomas fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis speelt de bal door. Klungelig pakt Griffiths de bal. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Campbell-Ryce passt de bal met de wreef. Littlejohn met een sublieme pass. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal 1987 - st.thomas fc 0:1

10e minuut.
Byfield is nu in balbezit. Littlejohn is nu in balbezit. Littlejohn passt de bal zonder na te denken. Moore rent richting de bal. Moore haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Burton is nu in balbezit. Littlejohn rent richting de bal. Littlejohn passt de bal in één keer door. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore haalt uit met een fantastische trap. Williams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal 1987 - st.thomas fc 0:2

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sewell geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly geeft een lange en hoge pass. Moore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moore rent richting de bal. Moore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Burton onderschept slim de pass. Moore onderschept slim de pass. Moore speelt de bal door. Moore rent richting de bal. Moore schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Dias trapt de bal weg van het doel. Stephenson kopt de bal weg. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal 1987 - st.thomas fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal 1987 56%, st.thomas fc 44%.
Arsenal 1987 - st.thomas fc 1:2

69e minuut.
Moore raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kelly komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Francis kopt de bal weg. Powell rent richting de bal. Griffiths onderschept slim de pass. Griffiths schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mendes de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Dias trapt de bal weg. Burton kopt de bal weg. Powell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal 1987 - st.thomas fc 2:2

77e minuut.
Moore is nu in balbezit. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis passt de bal in één keer door. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sewell geeft de bal voor. Burton kopt de bal weg. Powell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Griffiths rent richting de bal. Griffiths schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal 1987 33%, st.thomas fc 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal 1987 - st.thomas fc 2:2