Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buxton utd Waltham F.C
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 13.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Crawford probeert naar een medespeler te passen. Hyde is nu in balbezit. Ferguson verovert de bal door een tackle van achteren. Dawkins rent richting de bal. Dawkins haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Hue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton utd - Waltham F.C 0:1

7e minuut.
Crawford is nu in balbezit. Crawford passt de bal met de wreef. Whittaker rent richting de bal. Goodison verovert de bal door een tackle van achteren. Goodison draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Stewart kopt de bal weg. Crawford probeert de bal aan de voet te houden. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson schiet op doel. Williams maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton utd - Waltham F.C 0:2

25e minuut.
Nelson onderschept slim de pass. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hyde. Hyde krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Williams speelt de bal door. Crawford kopt de bal weg. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins onderschept slim de pass. Dawkins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Nelson passt de bal zonder na te denken. Hyde rent richting de bal. Dawkins rent richting de bal. Ferguson rent richting de bal. Ferguson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton utd - Waltham F.C 0:3

38e minuut.
Whittaker met een harde bal richting middenveld. Hyde kopt de bal weg. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison onderschept slim de pass. Goodison schiet op doel. Whittaker bokst de bal weg.

40e minuut.
Scarlett geeft de bal voor. Thomas kopt de bal weg. Nelson heeft problemen om de bal te vangen. Goodison rent richting de bal. Goodison draait met de bal, schiet en ... Whittaker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scarlett kopt de bal weg. Mendes is nu in balbezit. Stewart verovert de bal door een tackle van achteren. Stewart draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Williams trapt de bal weg. Euell bereikt de bal nog maar net als eerste. Euell probeert naar een medespeler te passen. Goodison is nu in balbezit. Goodison haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buxton utd 59%, Waltham F.C 41%.
Buxton utd - Waltham F.C 0:3

50e minuut.
Whitmore geeft een hoge lob. Inworp. Lawrence met de inworp. Dawkins rent richting de bal. Dawkins geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dawkins onderschept slim de pass. Crawford is nu in balbezit. Crawford met een sublieme pass. Gardner rent richting de bal. Gardner met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Euell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart met een sublieme pass. Klungelig pakt Goodison de bal. Goodison haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
King geeft een hoge lob. Goodison rent richting de bal. Goodison geeft de bal voor. Scarlett kopt de bal weg. Gardner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Goodison zal de hoekschop nemen. Scarlett kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Goodison is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton utd - Waltham F.C 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buxton utd 36%, Waltham F.C 64%.
Buxton utd - Waltham F.C 1:3