Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal 1987 DAL FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Burton kopt de bal weg. Francis rent richting de bal. Francis passt de bal in één keer door. Daar is Griffiths, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Griffiths draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels verovert de bal door een tackle van achteren. Samuels speelt de bal door. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal 1987 - DAL FC 0:1

27e minuut.
Williams trapt de bal weg van het doel. Francis kopt de bal weg. Breakenridge controleert de bal met de borst. Griffiths rent richting de bal. Griffiths draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Burton heeft problemen om de bal te vangen. Samuels rent richting de bal. Samuels probeert naar een medespeler te passen. Barrett rent richting de bal. Barrett haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal 1987 - DAL FC 0:2

40e minuut.
Marshall geeft de bal voor. Klungelig pakt Cargill de bal. Barrett rent richting de bal. Barrett schiet op doel. Williams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal 1987 - DAL FC 0:3

41e minuut.
Euell rent richting de bal. Samuels verovert de bal door een tackle van achteren. Samuels passt de bal met de wreef. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal 1987 61%, DAL FC 39%.
Arsenal 1987 - DAL FC 0:3

65e minuut.
Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis passt de bal in één keer door. Breakenridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis is nu in balbezit. Francis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Euell met een sublieme pass. Dawkins rent richting de bal. Met opzet legt Barrett zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Barrett moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Barrett schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal 1987 54%, DAL FC 46%.
Arsenal 1987 - DAL FC 0:3