Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DAL FC Arsenal 1987
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Daar is Samuels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis speelt de bal door. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Earle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Cargill kopt de bal weg. Samuels met een sublieme pass. Cargill is nu in balbezit. Barrett onderschept slim de pass. Barrett draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Moore probeert naar een medespeler te passen. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis met een sublieme pass. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton passt de bal in één keer door. Kelly heeft problemen om de bal te vangen. Barrett rent richting de bal. Barrett schiet op doel. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Burton geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAL FC 61%, Arsenal 1987 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DAL FC - Arsenal 1987 0:0

60e minuut.
Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis speelt de bal door. Breakenridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths onderschept slim de pass. Griffiths schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Breakenridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Breakenridge geeft een hoge lob. Davis probeert naar een medespeler te passen. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAL FC 50%, Arsenal 1987 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DAL FC - Arsenal 1987 0:0