Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
st.thomas fc jj ever frass
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Powell bereikt de bal nog maar net als eerste. Littlejohn onderschept slim de pass. Littlejohn passt de bal met de wreef. Moore rent richting de bal. Moore draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Moore is nu in balbezit. Moore probeert naar een medespeler te passen. Dean met een sublieme pass. Priestley rent richting de bal. Priestley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hayles bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayles passt de bal zonder na te denken. Johnson is nu in balbezit. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
st.thomas fc - jj ever frass 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: st.thomas fc 67%, jj ever frass 33%.
st.thomas fc - jj ever frass 1:0

47e minuut.
Moore geeft een hoge lob. Littlejohn geeft de bal voor. Hue is nu in balbezit. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
st.thomas fc - jj ever frass 2:0

71e minuut.
Lawrence kopt de bal weg. Daar is Moore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinclair onderschept slim de pass. Scarlett rent richting de bal. Scarlett geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Dean de bal. Moore rent richting de bal. Priestley onderschept slim de pass. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hayles onderschept slim de pass. Hayles probeert naar een medespeler te passen. Moore rent richting de bal. Moore haalt uit met een fantastische trap. Reid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
st.thomas fc - jj ever frass 3:0

82e minuut.
Hayles geeft een lange en hoge pass. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore onderschept slim de pass. Moore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: st.thomas fc 46%, jj ever frass 54%.
st.thomas fc - jj ever frass 3:0