Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buxton utd Wolfbozs
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Davis is nu in balbezit. Davis passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Breakenridge met een snelle inworp. Euell geeft een hoge lob. Creary probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Goodison is nu in balbezit. Goodison draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton utd - Wolfbozs 1:0

9e minuut.
Stewart rent richting de bal. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart verovert de bal door een tackle van achteren. Goodison bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Stephenson geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Breakenridge de bal onder controle te krijgen. Lawrence rent richting de bal. Lawrence schiet op doel. Williams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephenson schiet op doel. Crawford onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lawrence geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Williams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Whitmore de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buxton utd - Wolfbozs 1:1

20e minuut.
Thomas kopt de bal weg. Daar is Stewart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daley is nu in balbezit. Stewart is nu in balbezit. Stewart schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Hue geeft een hoge lob. Inworp. Lawrence met de inworp. Klungelig pakt Davis de bal. Davis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Chin-Sue geeft een hoge lob. Daar is Crawford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davis is nu in balbezit. Davis haalt uit met een fantastische trap. Williams probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Whitmore met een harde bal richting middenveld. Stewart kopt de bal weg. Goodison rent richting de bal. Goodison haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton utd - Wolfbozs 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buxton utd 50%, Wolfbozs 50%.
Buxton utd - Wolfbozs 2:1

46e minuut.
Scarlett rent richting de bal. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart begaat een overtreding. Stewart krijgt een gele kaart. Stewart is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hyde met een snel genomen vrije trap. Creary probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Goodison rent richting de bal. Goodison haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton utd - Wolfbozs 3:1

51e minuut.
Goodison met een sublieme pass. Stewart is nu in balbezit. Daley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daley krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Hyde is nu in balbezit. Hyde geeft een hoge lob. Daley probeert de bal aan de voet te houden. Goodison rent richting de bal. Goodison haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hue probeert naar een medespeler te passen. Crawford geeft de bal voor. Dixon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goodison bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde geeft een hoge lob. Goodison rent richting de bal. Goodison draait met de bal, schiet en ... Thomas probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lawrence passt de bal zonder na te denken. Hue geeft de bal voor. Stewart kopt de bal weg. Stephenson is nu in balbezit. King speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lawrence rent richting de bal. Lawrence met een sublieme pass. Hue heeft problemen om de bal te vangen. Stephenson rent richting de bal. Stephenson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Brown geeft een lange en hoge pass. Davis rent richting de bal. Davis passt de bal in één keer door. Stephenson is nu in balbezit. Stephenson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buxton utd 41%, Wolfbozs 59%.
Buxton utd - Wolfbozs 3:1