Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DAL FC st.thomas fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Klungelig pakt Moore de bal. Moore rent richting de bal. Moore probeert naar een medespeler te passen. Barrett is nu in balbezit. Barrett draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Thomas geeft de bal voor. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett draait met de bal, schiet en ... Dias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DAL FC - st.thomas fc 1:0

14e minuut.
Marshall is nu in balbezit. Littlejohn onderschept slim de pass. Littlejohn probeert naar een medespeler te passen. Moore rent richting de bal. Moore draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Hayles passt de bal zonder na te denken. Moore rent richting de bal. Thomas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thomas krijgt een gele kaart. Moore is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Littlejohn neemt zijn aanloop. Earle bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Moore geeft een hoge lob. Thomas probeert de bal aan de voet te houden. Met opzet legt Hayles zijn tegenspeler op de grond. Hayles krijgt een gele kaart. Thomas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Thomas kan niet meer verder spelen. Hue komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAL FC 65%, st.thomas fc 35%.
DAL FC - st.thomas fc 1:0

50e minuut.
Marshall probeert naar een medespeler te passen. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell is nu in balbezit. Barrett verovert de bal door een tackle van achteren. Barrett haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Littlejohn onderschept slim de pass. Littlejohn geeft een lange en hoge pass. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Breakenridge de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Scarlett neemt de hoekschop. Hayles kopt de bal weg. Moore is nu in balbezit. Moore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Scarlett is nu in balbezit. Scarlett geeft een hoge lob. Whittaker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Breakenridge geeft een hoge lob. Dias heeft problemen om de bal te vangen. Dias probeert naar een medespeler te passen. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Campbell-Ryce heeft problemen om de bal te vangen. Hayles rent richting de bal. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayles verovert de bal door een tackle van achteren. Hayles geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAL FC 54%, st.thomas fc 46%.
DAL FC - st.thomas fc 1:0