Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buxton utd DAL FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Barrett verovert de bal door een tackle van achteren. Barrett passt de bal in één keer door. Samuels is nu in balbezit. Samuels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton utd - DAL FC 0:1

10e minuut.
Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels passt de bal in één keer door. Barrett is nu in balbezit. Barrett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton utd - DAL FC 0:2

12e minuut.
Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett geeft de bal voor. Barrett is nu in balbezit. Barrett schiet op doel. Whitmore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton utd - DAL FC 0:3

28e minuut.
Doeltrap. Breakenridge trapt de bal weg van het doel. Samuels speelt de bal door. Barrett is nu in balbezit. Barrett schiet op doel. Williams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Samuels rent richting de bal. Samuels met een sublieme pass. Barrett rent richting de bal. Barrett schiet op doel. Williams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton utd - DAL FC 0:4

36e minuut.
Marshall is nu in balbezit. Stewart verovert de bal door een tackle van achteren. Stewart draait met de bal, schiet en ... Breakenridge probeert de bal aan de voet te houden. Earle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton utd - DAL FC 1:4

45e minuut.
Crawford is nu in balbezit. Samuels verovert de bal door een tackle van achteren. Samuels speelt de bal door. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton utd - DAL FC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buxton utd 46%, DAL FC 54%.
Buxton utd - DAL FC 1:5

51e minuut.
McAnuff geeft de bal voor. Samuels is nu in balbezit. Barrett rent richting de bal. Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Euell verovert de bal door een tackle van achteren. Euell geeft een lange en hoge pass. Goodison bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
McAnuff geeft de bal voor. King kopt de bal weg. Hue rent richting de bal. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton utd - DAL FC 1:6

74e minuut.
McAnuff is nu in balbezit. Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels probeert naar een medespeler te passen. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Whittaker geeft een hoge lob. Inworp. Euell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buxton utd 43%, DAL FC 57%.
Buxton utd - DAL FC 1:6