Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wolfbozs st.thomas fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Moore onderschept slim de pass. Moore passt de bal in één keer door. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dixon de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Brown probeert de bal aan de voet te houden. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Littlejohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Littlejohn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dixon geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hayles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Littlejohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Littlejohn haalt uit met een fantastische trap. Creary verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moore is nu in balbezit. Moore haalt uit met een fantastische trap. Creary werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolfbozs - st.thomas fc 0:1

20e minuut.
Scarlett speelt de bal door. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Littlejohn onderschept slim de pass. Moore is nu in balbezit. Moore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Stephenson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Moore de bal onder controle te krijgen. Moore onderschept slim de pass. Chin-Sue bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue geeft de bal voor. Dias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stephenson is nu in balbezit. Stephenson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wolfbozs - st.thomas fc 1:1

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daley met de inworp. Lawrence met een sublieme pass. Davis is nu in balbezit. Davis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lawrence geeft een lange en hoge pass. Campbell-Ryce geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sewell de bal onder controle te krijgen. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephenson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolfbozs 47%, st.thomas fc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wolfbozs - st.thomas fc 1:1

48e minuut.
Moore kopt de bal weg. Brown is nu in balbezit. Moore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moore krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Brown raakt geblesseerd tijdens het duel. Daley zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Powell de bal. Stephenson rent richting de bal. Stephenson draait met de bal, schiet en ... Dias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolfbozs - st.thomas fc 2:1

53e minuut.
Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis is nu in balbezit. Stephenson rent richting de bal. Stephenson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Moore speelt de bal door. Moore is nu in balbezit. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Powell rent richting de bal. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis passt de bal met de wreef. Stephenson rent richting de bal. Stephenson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Littlejohn is nu in balbezit. Littlejohn speelt de bal door. Hayles bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayles haalt uit met een fantastische trap. Creary kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Littlejohn is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Daley. Littlejohn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moore zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Moore rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wolfbozs - st.thomas fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolfbozs 42%, st.thomas fc 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wolfbozs - st.thomas fc 2:2