Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal 1987 Buxton utd
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Davis onderschept slim de pass. Davis probeert naar een medespeler te passen. Kelly rent richting de bal. Goodison verovert de bal door een tackle van achteren. Goodison haalt uit met een fantastische trap. Williams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Crawford rent richting de bal. Francis onderschept slim de pass. Francis probeert naar een medespeler te passen. Griffiths rent richting de bal. Griffiths schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis passt de bal in één keer door. Griffiths rent richting de bal. Griffiths schiet op doel. Whitmore probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

25e minuut.
Klungelig pakt Stewart de bal. Stewart probeert naar een medespeler te passen. Barrett is nu in balbezit. Griffiths onderschept slim de pass. Griffiths draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis rent richting de bal. Davis probeert naar een medespeler te passen. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal 1987 - Buxton utd 1:0

37e minuut.
Griffiths draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Breakenridge de bal. Byfield rent richting de bal. Byfield geeft de bal voor. Griffiths krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Euell kopt de bal weg. Barrett is nu in balbezit. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths schiet op doel. Williams bokst de bal weg.

39e minuut.
Klungelig pakt Crawford de bal. Francis rent richting de bal. Francis passt de bal met de wreef. Goodison bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dawkins onderschept slim de pass. Crawford rent richting de bal. Dawkins schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dawkins krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal 1987 54%, Buxton utd 46%.
Arsenal 1987 - Buxton utd 1:0

46e minuut.
Stewart geeft een hoge lob. Byfield geeft de bal voor. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths onderschept slim de pass. Griffiths schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Francis passt de bal in één keer door. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Hue probeert de bal aan de voet te houden. Williams probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal 1987 - Buxton utd 2:0

56e minuut.
Whitmore geeft een hoge lob. Priestley is nu in balbezit. Met opzet legt Goodison zijn tegenspeler op de grond. Goodison krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal 1987 42%, Buxton utd 58%.
Arsenal 1987 - Buxton utd 2:0