Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wolfbozs DAL FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Daley onderschept slim de pass. Samuels onderschept slim de pass. Marshall rent richting de bal. Barrett rent richting de bal. Barrett draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean geeft een lange en hoge pass. Breakenridge heeft problemen om de bal te vangen. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephenson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolfbozs - DAL FC 1:0

19e minuut.
Scarlett met een snelle inworp. Davis is nu in balbezit. Met opzet legt McAnuff zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag McAnuff naar de kleedkamers voor een vroege douche.

31e minuut.
Davis is nu in balbezit. Marshall rent richting de bal. Stephenson rent richting de bal. Davis is nu in balbezit. Davis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dean met een sublieme pass. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue probeert naar een medespeler te passen. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephenson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Samuels rent richting de bal. Met opzet legt Daley zijn tegenspeler op de grond. Samuels is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marshall zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Barrett de bal. Barrett schiet op doel. Creary werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wolfbozs - DAL FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolfbozs 49%, DAL FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wolfbozs - DAL FC 1:1

54e minuut.
Samuels met een sublieme pass. Barrett rent richting de bal. Barrett passt de bal in één keer door. Scarlett rent richting de bal. Scarlett schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barrett rent richting de bal. Barrett schiet op doel. Dixon probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davis is nu in balbezit. Davis speelt de bal door. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephenson haalt uit met een fantastische trap. Earle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chin-Sue geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Breakenridge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davis is nu in balbezit. Davis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Thomas rent richting de bal. Thomas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarlett met de inworp. Samuels probeert naar een medespeler te passen. Creary kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Chin-Sue de bal. Thomas rent richting de bal. Thomas geeft een hoge lob. Samuels is nu in balbezit. Samuels schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolfbozs 49%, DAL FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wolfbozs - DAL FC 1:1