Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DAL FC Wolfbozs
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Daley is nu in balbezit. Samuels onderschept slim de pass. Samuels passt de bal zonder na te denken. Barrett is nu in balbezit. Barrett haalt uit met een fantastische trap. Creary bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Thomas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chin-Sue met een snelle inworp. Davis speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephenson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAL FC 50%, Wolfbozs 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DAL FC - Wolfbozs 0:0

54e minuut.
Breakenridge met een sublieme pass. Klungelig pakt Dias de bal. Goodison maakt een afschuwelijke overtreding. Goodison is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Marshall rent richting de bal. Davis onderschept slim de pass. Davis met een sublieme pass. Stephenson is nu in balbezit. Stephenson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Thomas kopt de bal weg. Stephenson rent richting de bal. McAnuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephenson rent richting de bal. Stephenson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Dixon is nu in balbezit. Dixon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dias met de inworp. Samuels geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall probeert naar een medespeler te passen. Thomas is nu in balbezit. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett schiet op doel. Creary kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAL FC 39%, Wolfbozs 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DAL FC - Wolfbozs 0:0