Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
st.thomas fc Buxton utd
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Moore kopt de bal weg. Hue heeft problemen om de bal te vangen. Moore is nu in balbezit. Moore schiet op doel. Williams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
st.thomas fc - Buxton utd 1:0

11e minuut.
King probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hayles is nu in balbezit. Hayles geeft een hoge lob. Williams bokst de bal weg.

16e minuut.
Scarlett geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Moore de bal. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison is nu in balbezit. Goodison schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Campbell-Ryce is nu in balbezit. Goodison bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison speelt de bal door. Moore is nu in balbezit. Moore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Euell passt de bal zonder na te denken. Goodison is nu in balbezit. Sewell rent richting de bal. Goodison is nu in balbezit. Goodison schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
st.thomas fc - Buxton utd 1:1

37e minuut.
Hyde passt de bal in één keer door. Crawford is nu in balbezit. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Littlejohn is nu in balbezit. Littlejohn schiet op doel. Williams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
st.thomas fc - Buxton utd 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: st.thomas fc 39%, Buxton utd 61%.
st.thomas fc - Buxton utd 2:1

51e minuut.
Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes speelt de bal door. Moore geeft een lange en hoge pass. Moore is nu in balbezit. Moore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hue onderschept slim de pass. Hue met een sublieme pass. King rent richting de bal. Littlejohn onderschept slim de pass. Littlejohn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Crawford met een sublieme pass. King rent richting de bal. King passt de bal zonder na te denken. Goodison is nu in balbezit. Goodison schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Crawford rent richting de bal. Crawford speelt de bal door. Goodison geeft een lange en hoge pass. Goodison rent richting de bal. Goodison geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Hue rent richting de bal. Hue geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarlett met de inworp. Littlejohn geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: st.thomas fc 37%, Buxton utd 63%.
st.thomas fc - Buxton utd 2:1