Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buxton utd st.thomas fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Breakenridge is nu in balbezit. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Littlejohn rent richting de bal. Moore is nu in balbezit. Moore schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Doeltrap. Williams trapt de bal weg. Moore kopt de bal weg. Littlejohn rent richting de bal. Littlejohn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Moore met een sublieme pass. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore geeft een hoge lob. Hayles rent richting de bal. Hayles geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Littlejohn rent richting de bal. Littlejohn probeert naar een medespeler te passen. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore onderschept slim de pass. Moore draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Moore geeft een hoge lob. Whitmore is nu in balbezit. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore draait met de bal, schiet en ... Williams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton utd - st.thomas fc 0:1

40e minuut.
Klungelig pakt Crawford de bal. Littlejohn onderschept slim de pass. Littlejohn speelt de bal door. Moore is nu in balbezit. Moore draait met de bal, schiet en ... Williams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton utd - st.thomas fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buxton utd 72%, st.thomas fc 28%.
Buxton utd - st.thomas fc 0:2

48e minuut.
Moore geeft een lange en hoge pass. King kopt de bal weg. Moore probeert de bal met de borst te controleren. Littlejohn is nu in balbezit. Littlejohn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dias met een harde bal richting middenveld. Hyde rent richting de bal. Moore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hyde roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hyde kan niet meer verder spelen. Barrett komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Campbell-Ryce geeft een lange en hoge pass. Inworp. Goodison met een snelle inworp. Stewart kan de bal niet met de borst controleren. Stewart haalt uit met een fantastische trap. Dias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton utd - st.thomas fc 1:2

84e minuut.
Powell met een sublieme pass. Moore rent richting de bal. Goodison verovert de bal door een tackle van achteren. Goodison schiet op doel. Dias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buxton utd - st.thomas fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buxton utd 39%, st.thomas fc 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buxton utd - st.thomas fc 2:2