Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waltham F.C Arsenal 1987
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Dawkins rent richting de bal. Dawkins probeert naar een medespeler te passen. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins onderschept slim de pass. Dawkins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Whittaker is nu in balbezit. Francis onderschept slim de pass. Francis met een sublieme pass. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waltham F.C - Arsenal 1987 0:1

17e minuut.
Davis probeert naar een medespeler te passen. Francis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nelson. Francis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Francis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford probeert naar een medespeler te passen. Ferguson rent richting de bal. Ferguson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. Burton verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mendes krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Kelly trapt de bal weg van het doel. Nelson kopt de bal weg. Daar is Cargill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Waltham F.C - Arsenal 1987 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waltham F.C 52%, Arsenal 1987 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Waltham F.C - Arsenal 1987 1:1

55e minuut.
Scarlett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner passt de bal zonder na te denken. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Inworp. Byfield met de inworp. Mendes rent richting de bal. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Francis onderschept slim de pass. Francis passt de bal zonder na te denken. Gardner is nu in balbezit. Griffiths onderschept slim de pass. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waltham F.C 60%, Arsenal 1987 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Waltham F.C - Arsenal 1987 1:1