Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jj ever frass Wolfbozs
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Scarlett geeft een hoge lob. Chin-Sue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Powell probeert naar een medespeler te passen. Priestley is nu in balbezit. Priestley draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Gayle onderschept slim de pass. Gayle passt de bal in één keer door. Beech rent richting de bal. Davis is nu in balbezit. Davis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hue met de inworp. Simpson is nu in balbezit. Simpson passt de bal zonder na te denken. Dean is nu in balbezit. Dean geeft de bal voor. Creary probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Powell rent richting de bal. Chin-Sue verovert de bal door een tackle van achteren. Chin-Sue passt de bal zonder na te denken. Stephenson heeft problemen om de bal te vangen. Stephenson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gayle geeft een hoge lob. Inworp. Kelly met de inworp. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jj ever frass 45%, Wolfbozs 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jj ever frass - Wolfbozs 0:0

63e minuut.
Thomas geeft een lange en hoge pass. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephenson met een sublieme pass. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Goodison rent richting de bal. Goodison speelt de bal door. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephenson haalt uit met een fantastische trap. Lawrence probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
jj ever frass - Wolfbozs 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jj ever frass 36%, Wolfbozs 64%.
jj ever frass - Wolfbozs 0:1