Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wolfbozs jj ever frass
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kelly met een snelle inworp. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean onderschept slim de pass. Dean schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Kelly geeft een lange en hoge pass. Dean rent richting de bal. Dean passt de bal in één keer door. Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Priestley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Powell onderschept slim de pass. Klungelig pakt Powell de bal. Powell passt de bal zonder na te denken. Priestley rent richting de bal. Priestley schiet op doel. Creary kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolfbozs - jj ever frass 0:1

40e minuut.
Dixon geeft de bal voor. Messam kopt de bal weg. Lawrence is nu in balbezit. Stephenson verovert de bal door een tackle van achteren. Stephenson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dean onderschept slim de pass. Dean geeft de bal voor. Goodison heeft problemen om de bal te vangen. Kelly rent richting de bal. Kelly haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolfbozs 72%, jj ever frass 28%.
Wolfbozs - jj ever frass 0:1

46e minuut.
Dean heeft problemen om de bal te vangen. Dean speelt de bal door. Lawrence rent richting de bal. Stephenson onderschept slim de pass. Stephenson schiet op doel. Reid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Powell onderschept slim de pass. Powell met een sublieme pass. Beech met een sublieme pass. Priestley is nu in balbezit. Priestley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Simpson is nu in balbezit. Simpson passt de bal zonder na te denken. Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Priestley schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly geeft een lange en hoge pass. Thomas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dean is nu in balbezit. Dean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daley rent richting de bal. Dean rent richting de bal. Dean probeert naar een medespeler te passen. Priestley is nu in balbezit. Priestley schiet op doel. Creary kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolfbozs 58%, jj ever frass 42%.
Wolfbozs - jj ever frass 0:1