Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DAL FC bolt
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Samuels probeert naar een medespeler te passen. Goodison is nu in balbezit. Barrett verovert de bal door een tackle van achteren. Barrett heeft problemen om de bal te vangen. Barrett draait met de bal, schiet en ... Whittaker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Thomas met een sublieme pass. Dean is nu in balbezit. Lisbie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lisbie krijgt een gele kaart. Dean is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lawrence met een snel genomen vrije trap. Breakenridge rent richting de bal. Dean onderschept slim de pass. Dean haalt uit met een fantastische trap. Earle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

20e minuut.
Samuels probeert de bal aan de voet te houden. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlett onderschept slim de pass. Scarlett draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett is nu in balbezit. Scarlett passt de bal zonder na te denken. Dean is nu in balbezit. Dean schiet op doel. Earle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Breakenridge geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendes met een snelle inworp. Scarlett rent richting de bal. Scarlett geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Earle met een harde bal richting middenveld. Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels passt de bal met de wreef. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DAL FC - bolt 1:0

38e minuut.
Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett onderschept slim de pass. Scarlett passt de bal in één keer door. Dean rent richting de bal. Dean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Thomas met de inworp. Scarlett is nu in balbezit. Scarlett geeft een hoge lob. Barrett maakt een snoekduik en kopt de bal. Whittaker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DAL FC - bolt 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAL FC 51%, bolt 49%.
DAL FC - bolt 2:0

58e minuut.
Whittaker rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dean. Whittaker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thomas met een snel genomen vrije trap. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Whittaker met een harde bal richting middenveld. Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie probeert naar een medespeler te passen. Barrett is nu in balbezit. Barrett haalt uit met een fantastische trap. Whittaker bokst de bal weg.

76e minuut.
Thomas probeert naar een medespeler te passen. Breakenridge rent richting de bal. Dean verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlett rent richting de bal. Scarlett schiet op doel. Earle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Scarlett geeft een hoge lob. Mendes rent richting de bal. Mendes speelt de bal door. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAL FC 55%, bolt 45%.
DAL FC - bolt 2:0