Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
baka carty
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Sawyers kan de bal niet met de borst controleren. Sawyers passt de bal met de wreef. Breakenridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Breakenridge haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maddix de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Powell de bal onder controle te krijgen. Sawyers rent richting de bal. Nelson rent richting de bal. Nelson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sawyers de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Breakenridge met een sublieme pass. Breakenridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddix is nu in balbezit. Breakenridge onderschept slim de pass. Breakenridge haalt uit met een fantastische trap. Sinclair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Sawyers geeft een lange en hoge pass. Maddix rent richting de bal. Maddix geeft de bal voor. Sawyers kopt de bal weg. Dean geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nelson speelt de bal door. Sawyers rent richting de bal. Sawyers passt de bal zonder na te denken. Breakenridge is nu in balbezit. Breakenridge draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Hayles geeft een lange en hoge pass. Daley rent richting de bal. Breakenridge onderschept slim de pass. Breakenridge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
baka - carty 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baka 42%, carty 58%.
baka - carty 0:1

64e minuut.
Nelson kopt de bal weg. Klungelig pakt Dean de bal. Sawyers met een sublieme pass. Dean rent richting de bal. Dean haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Thomas onderschept slim de pass. Thomas speelt de bal door. Breakenridge rent richting de bal. Hayles rent richting de bal. Hayles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Maddix geeft een hoge lob. Inworp. Dean met een snelle inworp. Hayles rent richting de bal. Hayles geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baka 59%, carty 41%.
baka - carty 0:1