Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carty vendetta united
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
weak Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas geeft de bal voor. Powell rent richting de bal. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Powell met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Sawyers de bal. Neil is nu in balbezit. Boyd rent richting de bal. Boyd schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sawyers kopt de bal weg. Breakenridge is nu in balbezit. Dawkins is nu in balbezit. Breakenridge onderschept slim de pass. Breakenridge schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carty 45%, vendetta united 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
carty - vendetta united 0:0

63e minuut.
Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe geeft een lange en hoge pass. Hayles is nu in balbezit. Boyd onderschept slim de pass. Boyd draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lowe heeft problemen om de bal te vangen. Goodison probeert naar een medespeler te passen. Hayles is nu in balbezit. King onderschept slim de pass. King geeft de bal voor. Paal!

71e minuut.
Daar is Dawkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayles onderschept slim de pass. Hayles speelt de bal door. Breakenridge rent richting de bal. Breakenridge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
carty - vendetta united 1:0

74e minuut.
King is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. King met de inworp. Boyd rent richting de bal. Boyd haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hayles bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayles passt de bal in één keer door. Sawyers is nu in balbezit. Breakenridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Breakenridge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Goodison is nu in balbezit. Goodison geeft een hoge lob. Hayles heeft problemen om de bal te vangen. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
carty - vendetta united 1:1

85e minuut.
Sawyers met een sublieme pass. Hayles bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayles met een sublieme pass. Breakenridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Breakenridge haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carty 52%, vendetta united 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
carty - vendetta united 1:1