Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vendetta united BCP
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Boyd rent richting de bal. Boyd geeft een lange en hoge pass. Neil rent richting de bal. Neil draait met de bal, schiet en ... Hue maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vendetta united - BCP 1:0

11e minuut.
Byfield onderschept slim de pass. Boyd verovert de bal door een tackle van achteren. Simmonds is nu in balbezit. Boyd verovert de bal door een tackle van achteren. Boyd schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lowe is nu in balbezit. Whitmore rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lowe. Lowe krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Scarlett rent richting de bal. Scarlett met een sublieme pass. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku rent richting de bal. Ekoku schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Byfield geeft de bal voor. Inworp. Boyd met de inworp. Boyd rent richting de bal. Boyd geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vendetta united 53%, BCP 47%.
vendetta united - BCP 1:0

54e minuut.
Scarlett geeft de bal voor. Creary probeert naar een medespeler te passen. Simmonds heeft problemen om de bal te vangen. Boyd onderschept slim de pass. Boyd haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Dawkins geeft een hoge lob. Simmonds probeert de bal aan de voet te houden. Creary is nu in balbezit. Neil is nu in balbezit. McAnuff speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
vendetta united - BCP 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vendetta united 37%, BCP 63%.
vendetta united - BCP 2:0

BCP