Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
asadsa Ruption Unted
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 13.1
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Hall is nu in balbezit. Gayle onderschept slim de pass. Gayle met een sublieme pass. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lowe probeert naar een medespeler te passen. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson is nu in balbezit. McDonald is nu in balbezit. McDonald draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Earle heeft problemen om de bal te vangen. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe speelt de bal door. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Whittaker passt de bal zonder na te denken. McDonald is nu in balbezit. Earle is nu in balbezit. McDonald onderschept slim de pass. McDonald schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asadsa 47%, Ruption Unted 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
asadsa - Ruption Unted 0:0

64e minuut.
Burton is nu in balbezit. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton begaat een overtreding. Lowe wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

67e minuut.
Ziadie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Reid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hollis is nu in balbezit. Hollis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gardner geeft de bal voor. Ralph heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt McDonald zijn tegenspeler op de grond. McDonald krijgt een gele kaart. Ralph wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dean trapt de bal weg. Johnson kopt de bal weg. McDonald is nu in balbezit. McDonald haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins speelt de bal door. Earle heeft problemen om de bal te vangen. Lowe rent richting de bal. Lowe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asadsa 50%, Ruption Unted 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
asadsa - Ruption Unted 0:0