Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chelsea fcc thug squad
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Burton met een sublieme pass. Maddix bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels onderschept slim de pass. Samuels draait met de bal, schiet en ... Stewart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea fcc - thug squad 1:0

29e minuut.
Reid met een sublieme pass. Burton rent richting de bal. Burton passt de bal met de wreef. Samuels rent richting de bal. Samuels schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Brown speelt de bal door. Ziadie is nu in balbezit. Met opzet legt Campbell-Ryce zijn tegenspeler op de grond. Ziadie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brown komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea fcc 31%, thug squad 69%.
chelsea fcc - thug squad 1:0

47e minuut.
Fuller is nu in balbezit. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton met een sublieme pass. Samuels is nu in balbezit. Samuels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea fcc - thug squad 2:0

51e minuut.
Fuller geeft de bal voor. Daar is Burton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burton passt de bal in één keer door. Samuels rent richting de bal. Samuels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea fcc - thug squad 3:0

59e minuut.
Griffiths geeft een hoge lob. Inworp. Breakenridge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brown rent richting de bal. Brown geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Byfield verovert de bal door een tackle van achteren. Byfield speelt de bal door. Fuller is nu in balbezit. Samuels verovert de bal door een tackle van achteren. Samuels haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea fcc 43%, thug squad 57%.
chelsea fcc - thug squad 3:0