Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Technical Dogs chelsea fcc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Inworp. Stephenson met een snelle inworp. Daley heeft problemen om de bal te vangen. Daley geeft een lange en hoge pass. Daar is Campbell-Ryce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Technical Dogs - chelsea fcc 1:0

17e minuut.
King trapt de bal weg van het doel. Daley kopt de bal weg. Campbell-Ryce rent richting de bal. Ricketts is nu in balbezit. Ricketts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Crawford met een sublieme pass. Goodison is nu in balbezit. Daley begaat een overtreding. Daley krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Littlejohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Littlejohn geeft een lange en hoge pass. Brown probeert de bal aan de voet te houden. Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels schiet op doel. King kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Butler rent richting de bal. Goodison verovert de bal door een tackle van achteren. Goodison passt de bal in één keer door. Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels haalt uit met een fantastische trap. King probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Goodison is nu in balbezit. Goodison passt de bal zonder na te denken. Samuels is nu in balbezit. Samuels is nu in balbezit. Samuels haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Reid kopt de bal weg. Daar is Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins geeft een hoge lob. Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Littlejohn geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. King bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Dogs 65%, chelsea fcc 35%.
Technical Dogs - chelsea fcc 1:0

51e minuut.
Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels is nu in balbezit. Crawford rent richting de bal. Burton verovert de bal door een tackle van achteren. Burton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Technical Dogs - chelsea fcc 1:1

61e minuut.
Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton rent richting de bal. Butler geeft een lange en hoge pass. Ricketts is nu in balbezit. Ricketts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Byfield zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reid probeert naar een medespeler te passen. Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton rent richting de bal. Burton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Dogs 50%, chelsea fcc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Technical Dogs - chelsea fcc 1:1