Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
thug squad Technical Thunder
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


24e minuut.
Campbell-Ryce geeft een hoge lob. Priestley is nu in balbezit. Priestley met een sublieme pass. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Byfield is nu in balbezit. Neil verovert de bal door een tackle van achteren. Neil met een sublieme pass. Daley rent richting de bal. Daley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
thug squad - Technical Thunder 0:1

31e minuut.
Brown is nu in balbezit. Daley rent richting de bal. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley is nu in balbezit. Daley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Creary verovert de bal door een tackle van achteren. Creary passt de bal met de wreef. Boyd rent richting de bal. Boyd haalt uit met een fantastische trap. Stewart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
thug squad - Technical Thunder 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thug squad 74%, Technical Thunder 26%.
thug squad - Technical Thunder 0:2

50e minuut.
Byfield onderschept slim de pass. Creary verovert de bal door een tackle van achteren. Creary passt de bal zonder na te denken. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Priestley is nu in balbezit. Priestley met een sublieme pass. Creary rent richting de bal. Creary speelt de bal door. Neil geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson probeert naar een medespeler te passen. Green rent richting de bal. Goodison verovert de bal door een tackle van achteren. Goodison geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thug squad 57%, Technical Thunder 43%.
thug squad - Technical Thunder 0:2