Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemian Cows asadsa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Lowe verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrence onderschept slim de pass. Lowe begaat een overtreding. Lowe krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Stephenson speelt de bal door. Lisbie is nu in balbezit. Lawrence onderschept slim de pass. Stephenson rent richting de bal. Stephenson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Lowe kopt de bal weg. Euell probeert de bal aan de voet te houden. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald verovert de bal door een tackle van achteren. McDonald draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Cows - asadsa 0:1

19e minuut.
Gardner rent richting de bal. Gardner geeft een hoge lob. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald is nu in balbezit. McDonald draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Johnson passt de bal in één keer door. Euell is nu in balbezit. McDonald verovert de bal door een tackle van achteren. McDonald haalt uit met een fantastische trap. Willams probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Cows - asadsa 0:2

45e minuut.
Lowe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Whittaker komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Cows 49%, asadsa 51%.
Bohemian Cows - asadsa 0:2

52e minuut.
Barrett rent richting de bal. Reid onderschept slim de pass. Reid geeft de bal voor. Lawrence rent richting de bal. Lawrence haalt uit met een fantastische trap. Brown bokst de bal weg.

57e minuut.
Lisbie kopt de bal weg. Whittaker rent richting de bal. Whittaker probeert naar een medespeler te passen. McDonald heeft problemen om de bal te vangen. McDonald haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Johnson probeert naar een medespeler te passen. Euell is nu in balbezit. McDonald onderschept slim de pass. McDonald draait met de bal, schiet en ... Willams maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Cows - asadsa 0:3

67e minuut.
McDonald rent richting de bal. Whittaker is nu in balbezit. McDonald is nu in balbezit. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Hayles geeft een lange en hoge pass. Lisbie rent richting de bal. Lisbie passt de bal met de wreef. McDonald rent richting de bal. McDonald draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Johnson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Simpson probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker onderschept slim de pass. Whittaker speelt de bal door. McDonald rent richting de bal. McDonald draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Lisbie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker passt de bal met de wreef. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Willams trapt de bal weg van het doel. Whittaker met een sublieme pass. McDonald rent richting de bal. McDonald haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Cows 60%, asadsa 40%.
Bohemian Cows - asadsa 0:3