Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Technical Dogs Technical Thunder
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Daley passt de bal in één keer door. Boyd is nu in balbezit. Gardner rent richting de bal. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley verovert de bal door een tackle van achteren. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Creary is nu in balbezit. Creary geeft een hoge lob. Boyd rent richting de bal. Boyd verovert de bal door een tackle van achteren. Boyd draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Whittaker probeert de bal aan de voet te houden. Daley rent richting de bal. Priestley maakt een afschuwelijke overtreding. Priestley krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil speelt de bal door. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Technical Dogs - Technical Thunder 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Dogs 65%, Technical Thunder 35%.
Technical Dogs - Technical Thunder 0:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Creary met de inworp. Klungelig pakt Stephenson de bal. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Crawford trapt de bal weg. Whittaker kan de bal niet met de borst controleren. Creary is nu in balbezit. Whittaker onderschept slim de pass. Whittaker geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Priestley rent richting de bal. Priestley passt de bal zonder na te denken. Ricketts is nu in balbezit. Ricketts draait met de bal, schiet en ... Crawford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Technical Dogs - Technical Thunder 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Dogs 56%, Technical Thunder 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Technical Dogs - Technical Thunder 1:1