Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemian Cows CHELCEA FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 21
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes met een sublieme pass. Maddix rent richting de bal. Maddix schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Cows - CHELCEA FC 0:1

24e minuut.
Stephenson rent richting de bal. Dean onderschept slim de pass. Dean passt de bal met de wreef. Maddix rent richting de bal. Maddix schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gayle verovert de bal door een tackle van achteren. Gayle probeert naar een medespeler te passen. Maddix bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddix schiet op doel. Willams probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Cows - CHELCEA FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Cows 68%, CHELCEA FC 32%.
Bohemian Cows - CHELCEA FC 0:2

51e minuut.
Simpson met de inworp. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes geeft de bal voor. Gayle rent richting de bal. Gayle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Cows - CHELCEA FC 0:3

63e minuut.
Euell geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simpson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Maddix bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence verovert de bal door een tackle van achteren. Maddix is nu in balbezit. Maddix draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hyde trapt de bal weg. Lawrence kopt de bal weg. Stephenson is nu in balbezit. Stephenson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Cows - CHELCEA FC 1:3

90e minuut.
Maddix met een sublieme pass. Stephenson rent richting de bal. Stephenson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Cows 67%, CHELCEA FC 33%.
Bohemian Cows - CHELCEA FC 1:3