Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hard Suburbs Future Maestros
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Lowe geeft een hoge lob. Inworp. Harris met een snelle inworp. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephenson schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Euell passt de bal zonder na te denken. Chin-Sue rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stephenson. Stephenson krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Chin-Sue raakt geblesseerd tijdens het duel. Chin-Sue zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Na een snelle pass probeert Messam de bal onder controle te krijgen. Chin-Sue bereikt de bal nog maar net als eerste. Messam verovert de bal door een tackle van achteren. Messam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Stephenson kopt de bal weg. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill speelt de bal door. Hall is nu in balbezit. Hall haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Davis rent richting de bal. Messam bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis rent richting de bal. Messam onderschept slim de pass. Messam draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Chin-Sue onderschept slim de pass. Chin-Sue probeert naar een medespeler te passen. Lowe is nu in balbezit. Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Hall draait met de bal, schiet en ... Campbell-Ryce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Suburbs - Future Maestros 0:1

33e minuut.
Littlejohn is nu in balbezit. Busby onderschept slim de pass. Messam maakt een afschuwelijke overtreding. Messam krijgt een gele kaart. Busby is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cargill zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hall is nu in balbezit. Hall haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Chin-Sue rent richting de bal. Euell verovert de bal door een tackle van achteren. Euell speelt de bal door. Daar is Hall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cargill rent richting de bal. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King passt de bal zonder na te denken. Moore is nu in balbezit. Moore geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Suburbs 53%, Future Maestros 47%.
Hard Suburbs - Future Maestros 0:1

71e minuut.
Chin-Sue passt de bal met de wreef. Lowe rent richting de bal. Lowe geeft een lange en hoge pass. Euell kopt de bal weg. Harris geeft een hoge lob. Campbell-Ryce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hall springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Suburbs - Future Maestros 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Suburbs 37%, Future Maestros 63%.
Hard Suburbs - Future Maestros 0:2