Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Western Bay Technical Lions
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Fuller rent richting de bal. Willams is nu in balbezit. Fuller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fuller krijgt een gele kaart. Willams is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Willams zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cargill is nu in balbezit. Cargill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ricketts raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Griffiths komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Hue is nu in balbezit. Hue met een sublieme pass. Fuller is nu in balbezit. Cargill onderschept slim de pass. Cargill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Brown passt de bal met de wreef. Neil is nu in balbezit. Busby geeft een hoge lob. Cargill rent richting de bal. Cargill schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Bay 60%, Technical Lions 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Western Bay - Technical Lions 0:0

47e minuut.
Hollis bereikt de bal nog maar net als eerste. Willams bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollis maakt een afschuwelijke overtreding. Hollis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

68e minuut.
Neil speelt de bal door. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Brown naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel. Na een snelle pass probeert Goodison de bal onder controle te krijgen. Busby bereikt de bal nog maar net als eerste. Busby geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hue kopt de bal weg. Griffiths is nu in balbezit. Cargill rent richting de bal. Cargill draait met de bal, schiet en ... Ralph kopt de bal weg. Neil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Messam rent richting de bal. Cargill verovert de bal door een tackle van achteren. Messam rent richting de bal. Cargill onderschept slim de pass. Cargill schiet op doel. Neil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill schiet op doel. Neil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Western Bay - Technical Lions 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Bay 53%, Technical Lions 47%.
Western Bay - Technical Lions 0:1