Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mo bay united team a
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Sinclair onderschept slim de pass. Sinclair passt de bal in één keer door. Scarlett is nu in balbezit. Byfield is nu in balbezit. Byfield schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mo bay united - team a 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Willams de bal. Howell met een sublieme pass. Stewart is nu in balbezit. Stewart draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Whitmore de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mo bay united - team a 1:1

20e minuut.
Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett met een sublieme pass. Scarlett rent richting de bal. Byfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Langley verovert de bal door een tackle van achteren. Langley geeft de bal voor. Klungelig pakt Howell de bal. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Howell onderschept slim de pass. Howell probeert naar een medespeler te passen. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart haalt uit met een fantastische trap. Marshall maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mo bay united - team a 1:2

42e minuut.
McAnuff verovert de bal door een tackle van achteren. Byfield rent richting de bal. McAnuff begaat een overtreding. McAnuff krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mo bay united 57%, team a 43%.
mo bay united - team a 1:2

47e minuut.
Nelson met een snelle inworp. Williams is nu in balbezit. Williams geeft een lange en hoge pass. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair passt de bal met de wreef. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield is nu in balbezit. Byfield schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mo bay united - team a 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mo bay united 43%, team a 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mo bay united - team a 2:2